Despre Bookmarks

Bookmarks (experiment; 2 săptămâni-aprilie 2015)

Dacă revelația mea ar fi o tentativă de haiku, ar suna așa:
Primăvară rece
rătăcită printre tab-uri,
trei sute douășapte.

Sunt hoarder de cuvinte și linkuri, de tab-uri și foldere și bookmarks, pe care tot sper c-o să le folosesc cumva, undeva, nu le închid până nu primesc o eroare babană de la browser și le pierd pe toate deodată, sufăr puțin, dar îmi revin și o iau de la capăt, în dulcele stil sisific. Așa că de ce să nu mi le organizez eu aici, să vadă și alții internetul prin ochii mei, că doar de asta aveam nevoie când mi-am luat domeniul ăsta, pe care oricum nu prea scriu.
Începând de azi, am să public în fiecare dimineață (bine, poate nu chiar în fiecare, dar promit să-mi dau silința) câte o postare cu ce adun din click în click, lucruri pe care le citesc, le văd, le ascult cu o zi înainte (știrile mele de ieri), chestii pe care mă aștept să le citească și alții când n-au nimic mai bun de făcut, ori când au, dar nu vor să facă.

***
Pentru că a ținut așa puțin, din iunie 2015 am început să adun linkurile într-un newsletter simpatic, la care vă puteți abona aici.

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>