Bookmarks, 16 aprilie – Toto Cutugno anti-cozonac, F-yeah pakalu papito și Barbie plus Benedict Chocobatch pe hărți interactive la 30 de ani prin Muzeul Muzeelor Online

#cudetoate

  • Barbie are 2 conturi oficiale de Instagram. Eu nu văd nici o diferență între ele, dar ei zic că unul e Classic Barbie (431.000 de followers) și celălalt e Barbie Style (716.000 de followers). Totuși, fetițele care se joacă cu păpuși au conturi de Instagram? Cât loc pentru nostalgie mai e pe net.
  • Pe Facebook e citat la greu @pakalupapito de pe Twitter. Oameni buni, dar n-ar fi mai ușor să veniți pe Twitter să-i dați RT?
  • Mă apropii cu pași de uriaș de ușa pe care scrie 30 (chiar, mai știe cineva jocul ăla cu pași de furnică, de broască, de uriaș etc.? Cum era?). Și e cam așa: Turning 30 described in charts and graphs.
  • Ce mi-ar mai plăcea să mă fac curator de gif-uri și să-mi așez preferatele într-o galerie (offline), lună de lună. În caz că n-ați dat pân-acum peste Kevin J Weir (Art Director la Droga 5 în NY, ahem) și-al lui Flux Machine, poftim una dintre fotografiile vechi puse-n mișcare de el:

    Kevin Weir GIF Flux Machine

 

#Lingvistique

  • Mi-a ajuns aseară Born to Run în căsuța poștală și am și învățat un cuvânt nou (m-aș fi bucurat să nu existe, dar):
    Bastinado = Foot whipping: describes a form of corporal punishment by beating the soles of the feet.

#Artistique

 

#Musique 

  • Nu există melodie mai frumoasă în toată lumea mea zilele astea. Multă Love.
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>